Zacht en comfy: zo pas je deze trend toe in huis

Nu we zoveel thuis zijn, kun je het er maar beter zo comfortabel mogelijk maken. Je favoriete outfit aan en neerploffen op de zetel of fauteuil, dat ongeveer. Die zacht en comfy trend is dus heel relaxed eigenlijk. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Met deze stappen zit je in ieder geval goed.

vtwonen styling 06-2020 pastel zitkamer met schouw

Pastelkleuren

Wat zacht is voor het lichaam, mag natuurlijk ook zacht zijn voor het oog. En als je het over zachte kleuren hebt, dan moet je natuurlijk bij de pastellen zijn. Poederroze combineer je met gebroken wit, pastelgroen, babyblauw of zachtgeel. Alleen het kijken ernaar zorgt er al voor dat je helemaal kunt ontspannen!

Hoogpolig tapijt

Niets is zo vervelend als koude voeten. Als je hier geen last van wilt hebben, dan is een lekker warm en zacht tapijt een must. Leg ‘m bij de zetel of op de plek waar je graag zit in je vrije tijd (of tijdens het werken) en je weet zeker dat je er helemaal zacht en comfy bijzit. En behaaglijk natuurlijk.

Veel stof

Stoelen, zetels, poefjes… alles wat je maar in een lekker zachte stof kunt vinden, is de moeite waard. Tegenwoordig kun je niet meer heen om de teddy trend en is bijna elke stoel, kussen of zelfs bijzettafel wel verkrijgbaar in een variant met een aaibare vacht.

Bijzettafel

En als je dan aan het relaxen bent, dan is het wel zo fijn als je je theemok of wijnglas ergens op kwijt kunt. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een of meerdere bijzettafels. Ga je voor een licht materiaal, dan kun je de tafel makkelijk verschuiven en naar je toe trekken als je even geen zin hebt om op te staan.

nog meer: wooninspiratie