Woood meubelen

Mooie meubels, met een goede kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Dan heb je het over Woood meubelen. Voor zowel de kinderkamer als je rest van het huis heeft Woood prachtige meubels in de collectie zitten.

woood meubelen

Woood meubelen

De meubels van Woood kenmerken zich door landelijke eigentijdse ontwerpen met een moderne vormgeving. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten. En het voordeel is, dat het gewoon lekker betaalbaar is! De Woood meubelen zijn over het algemeen wit, grenen of zwart gekleurd.

Kinderbed Woood

Voor de kinderkamer maakt Woood hele leuke bedden. Voor zowel de allerkleinste als tieners. In onze webshop verkopen we ledikantjes en eenpersoonsbedden. De een heeft een praktische opberglade, de ander een bewerkt hoofdeinde. Voor iedereen zit er wel een geschikt kinderbed Woood bij.

In elk bed past een lattenboden en matras van 90x200cm, deze zijn exclusief. De ledikantjes worden met lattenbodem geleverd, maar exclusief matras van 120×60 cm.

Kinderkamer Woood

Naast kinderbedden zijn er natuurlijk nog veel meer mooie meubels voor een kinderkamer Woood te koop. Wat dacht je van een onwijs leuk puntdakkastje. Met drie pronkplankjes voor teken- en knutselwerkjes. En als er huiswerk gemaakt moet worden is het kinderbureau Woood een aanrader.

Kortom, eigenlijk kan je de hele baby- en kinderkamer inrichten met Woood meubelen. Bekijk de complete website van Wehkamp en Basic Label voor het totale Woood-aanbod.

Bron: Basiclabel

nog meer: wooninspiratie