Witte stoelen voor wie van puur houdt

Witte stoelen: wit, voor wie van puur houdt. Wat is dat toch dat witte meubels je huis zo’n lichtvoetig gevoel geven ook al staan ze stevig op vier poten? Wit is puur, helder en is er in veel schakeringen. Wij zijn al jaren fan van wit, wit is immers de basic van basic.

Witte stoelen

Er zijn heel veel soorten witte stoelen. Witte hangstoelen, witte eetkamerstoelen, witte fauteuils, witte vlinderstoelen; ze zijn er allemaal. Op Myhomeshopping kun je heel gemakkelijk alle witte stoelen bekijken en bestellen.

Stoelen met hoes

Als je bang bent voor vlekken neem je gewoon een stoel met wasbare hoes. Zijn wij ook al jaren fan van. Zo houd je je witte stoelen ook echt wit.

Verschillende witte stoelen

Door verschillende witte stoelen om de eettafel te zetten creëer je een speels effect. Kies voor strakke en rustig vormgegeven exemplaren met bijvoorbeeld een industriële, sloophouten tafel, zo creeër je een mooie balans. Door deze tegenhangers juist bij elkaar te plaatsen in huis creëer je een beeld wat spannend is.

Combineren met kleur

Je kunt witte stoelen ook een klein kleuraccent geven. De houten Ikea stoelen lenen zich prima om een felgekleurd springtouw doorheen te rijgen. Of dip de onderkant van de potenn in gekleurde verf, voor een extra kleuraccent.

Inspiratie

Op zoek naar wooninspiratie met witte stoelen? Dan ben je op de juiste website beland. Bij vtwonen vind je oneindig veel inspiratie met witte stoelen, want wij houden van wit! Kijk maar eens bij onze witte stoelen inspiratie voor heel veel mooie voorbeelden van interieurs.

Meer wit in je interieur? Klik hier voor meer inspiratie! Of kijk juist eens bij zwarte stoelen.

Bron: vtwonen april 2011 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: wooninspiratie