Je eigen vtwonen huis

Binnenkort bij jou in de buurt te koop: het vtwonen nieuwbouwhuis! Samen met AM en BAM Woningbouw maakte vtwonen het gevelontwerp van een modern, basic vtwonen huis. Helemaal in vtwonen-stijl.

De kenmerken van het vtwonen huis

  • comfortabel, ruim en een warme, uitnodigende uitstraling
  • grote ramen tot aan de vloer
  • lamellen voorzetdelen (in de kleur van de gevel) aan de buitenzijde die het licht mooi filteren
  • de stenen gevel wordt geschilderd (je kunt kiezen uit 3 kleuren)
  • warme materialen zoals cederhout
  • een lage aanbouw in een donkere, warme houtlook
  • betaalbaar modern design, want voor elk budget is er een vtwonenhuis, van starterswoning tot riante twee-onder-een-kapwoning.

En waar wil jij vtwonen?

En nu is het aan jou. Kijk op www.vtwonenhuis.nl en geef aan waar jij graag zou willen dat de eerste vtwonen huizen gebouwd zullen worden. Je kunt ook aangeven welke verfkleuren van het metselwerk en materiaalcombinaties jou het meest aanspreken. En wie weet worden de eerste vtwonenhuizen als eerste in jouw buurt gebouwd. Nu nog een tekening, straks jouw vtwonen huis.

Waar komt jouw vtwonenhuis te staan? Vertel het op www.vtwonenhuis.nl

vtwonen inrichtingspakket

Ben jij de ultieme vtwonen-fan? Aan huurders van het nieuwbouwcomplex Rivers in Amsterdam-Zuid wordt een vtwonen inrichtingspakket aangeboden. Zij kunnen ervoor kiezen hun woning afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past: pure basic, new classic of true romance. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een vloer en plinten door het hele huis en één muur, geschilderd in een kleur naar keuze.

Benieuwd? Kom dan op zaterdag 12 september 2015 tussen 11.00 en 13.00 uur naar het Open Huis aan de Gaasterlandstraat 128 in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

nog meer: wooninspiratie