10x inspiratie voor je voorjaarshuis

Heb jij ook meegedaan aan onze voorjaarshuis-actie? We hebben jullie meestgekozen producten op een rij gezet en er 10 stylingtips aan toegevoegd. Met deze inspiratie kan iedereen een fijn voorjaarshuis maken. Veel plezier!stijlvol-tv-meubel-High-on-Wood-Kast-(1)

1. Het stijlvolle tv-meubel: Zuiver High on Wood Kast

Met stip op 1 – deze kast van Zuiver stond maar liefst in 2.200 voorjaarshuizen. Maak van de nood een deugd en zet de kast + tv in als roomdivider. Dat kan best met deze mooie kast. Liever wat onopvallender? Zet ‘m dan voor een witte muur.

vtwonen-bed-Feston

2. Goed uitgerust: vtwonen bed Feston

Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel. Een relaxte slaapkamer inrichten? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Het Feston bed van vtwonen is verkrijgbaar in 7 kleuren, dus gemakkelijk aan te passen aan jouw stijl.

BePureHome-Oldschool-bank

3. Overal inzetbaar: Old School halbank van BePureHome

Officieel een bankje voor de hal. Daar komt dit doorleefde exemplaar extra goed tot zijn recht als de hal zelf rustig en strak is. Maar zo’n bankje doet het ook goed aan de eettafel. In een handomdraai extra zitplaatsen erbij.

Bloomingville-Kleed-Schapenvel-(2)

4. Decoratie én comfort: Bloomingville Kleed Schapenvel

Dit vachtje kwam terecht in meer dan 1.600 voorjaarshuizen. Dat begrijpen wij. Of je nu wel of geen open haard hebt, het geeft meteen een warme uitstraling. Mooi op de bank, vloer of in je lievelingsstoel. Wist je dat ze er in Zweden zelfs op slapen?

vtwonen-Dresser-Kledingrek

5. Plaatje in de slaapkamer: vtwonen dresser kledingrek

Een kledingrek saai en simpel? Dit vtwonen dresser kledingrek is een ware eyecatcher! Maak een wisselende expositie van je favoriete kledingstukken. Even wat minder budget of vind je het gewoon leuk om zelf aan de slag te gaan? We verzamelden 6 kledingrekken om zelf te maken.

Otto_bamboo_lifestyle36. Een mooie ventilator: Stadler Form Otto Ventilator

Op 6 deze stijlvolle ventilator. Goed gevonden van jullie, want praktisch én mooi. De behuizing lijkt van hout, maar is van stevig bamboe. Verder behoeft deze ventilator geen stylingtips, je gebruikt hem gewoon lekker waar nodig. Op kantoor of in de slaapkamer bijvoorbeeld.

BePureHome-Trolley

7. Opberger en expositieruimte: trolley van vtwonen of BePureHome

Zoveel moois, maar waar laat je het allemaal?  Daarom meerdere malen aanwezig in de top 10: trolleys. Let wel op: teveel open opbergers oogt snel rommelig. Zie je trolley daarom als een expositieruimte, waar je bijvoorbeeld je mooiste servies in zet. Of plaids en kussens in dezelfde kleuren. Dan komen de exemplaren van vtwonen en BePureHome het beste tot hun recht.

vsstorbunkbenchincldeco8. Hier past al het speelgoed in: vtwonen junior store opbergbank

De meest gestelde vraag tijdens ons opruimspreekuur? Waar laat ik het speelgoed van de kinderen! Deze opbergbank is het antwoord. 3 ruime opbergbakken die je makkelijk kunt verplaatsen. Zo wordt opruimen met kinderen een eitje.

vtwonen-servies---set-van-24

9. Slimme investering: vtwonen servies

Jullie kozen massaal voor het vtwonen servies. Slim, want een tijdloos servies is een prima investering. Het is de perfecte basis voor op tafel en in de keuken. Door voor een neutrale kleur te kiezen, kun je het makkelijk combineren. Met andere basisstukken of juist met felle kleuren en bijzondere kringloopvondsten. Mix en match er dus maar op los.

Fest-Amsterdam-Vazen

10. Kleurrijke accessoires – FEST Amsterdam Vazen

De meestgekozen accessoires tijdens de voorjaarsactie zijn de vazen van FEST Amsterdam. Met als toppers de blauwe Guam vaas en de paars-grijze Beo vaas. Met een rustige basis en accessoires in kleur, kun je regelmatig een kleine make-over houden. Deze vazen lenen zich perfect voor een enkele bloem of tak. En: in een groepje bij elkaar zijn ze nog leuker.

Wil je ook een wekelijkse inspiratieboost? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie