Win tickets voor COCOON 2017!

Negen dagen lang wooninspiratie op 30.000m2 expositieruimte. Een droom voor elke interieurfan, toch? Op COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, vinden interieurfreaks tonnen inspiratie voor binnenhuisdecoratie, design en binnenhuisinrichting. Of je nu aan het (ver)bouwen bent, op zoek bent naar dat ene decoratie-item of je favoriete hobby je huis herinrichten is, op COCOON kan je zeker je hart ophalen. En lees snel verder, want vtwonen geeft 25 tickets weg! (promotie)

Mix and match

Ook voor de 28ste editie van het grootste woonevent van het jaar leggen de makers van COCOON de focus op jouw liefde voor decoratie. Thema dit jaar: eclectic chic! ‘We willen de bezoekers tonen dat ze verschillende decoratiestijlen kunnen combineren en vanuit hun eigen smaak een uniek en geraffineerd interieur kunnen samenstellen’, licht Bart Van Den Kieboom, woordvoerder van COCOON, toe. Ook de ontspanningsruimte en het restaurant zijn helemaal ingericht volgens thema zodat je ook tijdens je shoppauzes geïnspireerd wordt. Het contact met professionele stylisten, de tientallen exposanten en natuurlijk de ruime keuze aan decoratiespullen… De makers van COCOON zorgen voor een totaalbeleving op vlak van wonen en interieur.

3x niet te missen op COCOON 2017

  1. De “rambla” van de Belgische designers. De zuiderse temperaturen mogen dan ontbreken, ongetwijfeld krijg je het warm van deze 100% Belgische ontwerpen. Tweehonderd exposanten stellen hun nieuwe ‘made in belgium’-creaties voor en jij zit op de eerste rij!
  2. Moodboards in het DecoLab. Net als vorig jaar gaat COCOON voor interactie met het publiek in het DecoLab. Hier stel je aan de hand van tablets en magazines je eigen moodboard samen met de hulp van stylisten. Zo kan je met een duidelijke visie de jacht op decoratiespullen openen!
  3. De splinternieuwe Trend Boxen. Aan de ingang van de beurs vind je dit jaar voor het eerst Trend Boxen, verschillende ruimtes van 16m2 die helemaal volgens thema zijn ingericht. Zo laten de exposanten jou kennismaken met hun producten en krijg jij de kans om die creaties te bekijken én te vergelijken in een inspirerende setting.

Praktisch

COCOON loopt van zaterdag 18 november tot en met zondag 26 november 2017, telkens van 11 tot 19 uur, in Brussels Expo. Naar aanleiding van Ladies’ Day op 21 november krijgen alle vrouwen die dag gratis toegang tot het event. Op vrijdag 24 november blijven de deuren open tot 23 uur. De kleinsten (tussen 4 en 12 jaar) kunnen terecht in de kinderopvang en dat elke zaterdag en zondag tussen 11 en 19 uur en op woensdag van 13 tot 19 uur. De toegangsprijs voor COCOON bedraagt €10, maar online geniet je van €2 korting. Of je neemt deel aan de wedstrijd!

Win tickets

Graag een bezoekje brengen aan COCOON 2017? Alles wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via mail. De wedstrijd loopt t/m 15 november 2017 om 23u59. Veel succes!

Helaas, de wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn gecontacteerd via mail.

Bron: in samenwerking met COCOON

nog meer: wooninspiratie