Haal de Hygge sfeer binnen in je slaapkamer

Blogster Liesbeth De Puysseleir (van het duo Mothers of the Home) is grote fan van de donkere maanden, Kerstmis, kringloopgeluk en Pinterest. Zo haalt ze de Hygge sfeer binnen in haar slaapkamer voor de naderende kerstdagen. (In samenwerking met Swiss Sense)

Boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie met roze hoofdbord en zwarte poten.

Pinterest paradise

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en impulsen. Naast magazines is mijn grootste inspiratiebron Pinterest. Ik kan uren pinnen, dromen en ideeën opdoen, surfend door de zee van prachtige plaatjes.

Tijdens een van mijn sessies werd ik halsoverkop verliefd op een plaatje van een antieke vitrinekast, die in al zijn eenvoud prachtig stond te wezen als bedside table.

#kringloopgeluk

Mijn hart maakte dan ook een grote sprong wanneer ik tijdens één van mijn laatste kringloopwinkel hauls een exemplaar zag staan blinken.

Hij heeft de perfect shade of green en is nog in het bezit van zijn orginele glas. Easy to see, liefde op het eerste zicht tussen hem en mij.

Boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie met roze hoofdbord en zwarte poten.

Pandora’s treasure

Van onder tot boven vulde ik mijn aanwinst met spulletjes waar ik gelukkig van word als ze on display zijn… boeken en magazines, zachte plaids en kussens, dierbare juweeltjes, mooie posters én hulst in een vaas die in al zijn eenvoud de kerstsfeer naar binnen haalt. Puur geluk & op en top Hygge!

Happy Heaven

Ik ben oprecht gelukkig met hoe onze slaapkamer er nu uitziet. Wat ooit startte met heerlijk nieuw bloemenbehang op de muur bracht ons de zoektocht naar een nieuw bed, dat we vonden in onze roze Pepper en werd beter dan ik het ooit had kunnen dromen door het toevoegen van de vintage kast. Onze kamer straalt voor mij een geweldig rust uit zonder saai aan te doen en ik hou ervan. Sometimes dreams do come true!

Over boxspring pepper

Boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie heeft een fijn hoofdbord en een rank frame. Een bed van hoogwaardige kwaliteit, dat in een breedtemaat van 200 cm en zelfs een lengtemaat van 220 cm leverbaar is. Voor een extra chique effect is het hoofdbord voorzien van de grove wollen stof Tweed en uitgevoerd in de smaakvolle kleur Pink. Wist je dat er ook bijpassende nachtkastjes zijn? Het metalen frame, de stofsoort en poten kunnen hierbij helemaal worden afgestemd op de boxspring van jouw keuze.

Bron: in samenwerking met Swiss Sense | Tekst en fotografie Liesbeth De Puysseleir

nog meer: wooninspiratie