Klaar voor het najaar? Zo maak je van je huis een gezellige plek

Nu het einde van de zomer stilaan nadert, kriebelt het om ons huis helemaal klaar te maken voor een knus najaar. Met een aantal weloverwogen accessoires wordt het hele huis in een vingerknip een gezellige cocon. Wedden dat je straks helemaal niet meer naar buiten wil?

In samenwerking met Rituals

Kom helemaal tot rust met de subtiele huisparfums van Rituals.
Met enkele kaarsen wordt je woning meteen een stuk gezelliger.

Kussens en plaids

Niets leuker dan cocoonen in een zetel gevuld met zachte kussens, genietend van een dampende kop thee onder een aaibare plaid. Stoffen als fluweel en wol zorgen voor die cosy najaarssfeer. Helemaal perfect wanneer je op een druilerige dag je favoriete Netflix-serie wil bingewatchen.

Kaarsen en sfeerverlichting

De dagen worden korter en het wordt dus steeds vroeger donker. Het voordeel? Met een aantal luxe kaarsen of mooie sfeerverlichting wordt het in huis extra gezellig. Kies voor sfeerverlichting die je makkelijk kan dimmen zodat je de hoeveelheid licht op je gemoed kan afstemmen.

Geuren

Een huiselijke sfeer is er pas echt wanneer het huis lekker ruikt. Net zoals bij kleuren geldt ook voor geuren dat ze de atmosfeer in de ruimte versterken. Zo zorgen lichte geuren er bijvoorbeeld voor dat een eerder kleine kamer ruimer lijkt en maken sterkere aroma’s een ruimte net intiemer. Ook de functie van de vertrekken speelt mee bij het kiezen van een geur. Een vleugje rustgevende zoetigheid – denk aan vanille of cederhout – in de woonkamer, subtiele, natuurlijke aroma’s in de keuken en een fris, verkwikkend parfum in de badkamer. Je stemt je huisparfums dus het best af op de specifieke vertrekken in je woning. De verschillende Classic Home Collections van Rituals hebben elk hun eigen unieke karakter en zorgen zo steeds voor een andere stemming.

Met het Ritual of Mehr pakket wordt tot rust komen een makkie.

Classic Home Collections 2.0

Vanaf dit najaar zijn de interieurparfums en -kaarsen uit de verschillende Classic Home Collections beschikbaar in een nieuw design. Het geribbelde glas geeft de flesjes een moderne uitstraling en maakt ze tot een leuke eyecatcher in je interieur. De flacon van de Fragrance Sticks heeft nu ook een grotere inhoud zodat je nog langer van je favoriete geur kan genieten. Bovendien werd bij het ontwikkelen van de nieuwe designs rekening gehouden met verbeteringen op vlak van duurzaamheid. Zowel de flacons als de refill-flessen bestaan uit volledig transparant glas en de verpakking van de stokjes bestaat uit karton. Op die manier draagt Rituals ook z’n steentje bij aan een duurzamere wereld.

Ontdek alle producten uit de Rituals Classic Home Collections op rituals.com.

nog meer: wooninspiratie