5x leuke manieren om quotes in je interieur te integreren

Een vrolijke quote om je dag mee te starten of een straffe onliner om een heus statement mee te maken? Met een aantal weloverwogen woorden kan je heel wat doen. Deze vijf creatieve ideeën helpen je alvast op weg.

1. Mooi aan de muur

Een strak memobord tover je in een handomdraai om tot een inspiratiemuur of moodboard voor al je creatieve ideeën. Enkele knijpers, illustraties uit het vtwonen posterboek, een aantal leuke foto’s en je favoriete quotes vormen in een mum van tijd een mooi geheel waar je in een oogopslag blij van wordt.

2. Gegarandeerde eyecatcher

Blikvanger? En of. Met de vtwonen quotebox van IXXI stel je letter voor letter de leukste quotes samen. Ga je voor één woord of stel je liever een inspirerende spreuk samen? Met de 79 kaarten kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast kies je zelf of je indruk wil maken door er een volledige muur mee te bekleden of ze op enkele gerichte plekken doorheen het huis hangt. Bestel de box op de vtwonen shop.

3. Aangekleed met quotes

Heb je ergens een oude radiator hangen die je liever uit het zicht wil? Maak er dan een omkasting omheen en bekleed die met vrolijk behangpapier. Een ideale oppepper die de ruimte net dat tikkeltje speelser maakt. Ook je tafel kan je in een fleurig kleedje stoppen. En dat mag je vrij letterlijk nemen: in de vtwonen Happy-collectie vind je namelijk een tafelkleed met quotes terug. Een echte blijmaker!

4. Klein accessoire, grootse quote

Het zit ‘m in de kleine dingen, denk maar aan een theepot of een leuk emaille bord met tekst. Plaats die items op plekken waar je regelmatig voorbij loopt, in de open kast in de keuken of op je kaptafel bijvoorbeeld. Zo maken ze je de hele dag door blij!

5. Om de dag goed te beginnen

Ga je liever zelf creatief aan de slag? Dankzij deze tutorial maak jij van een simpel nachtkastje een uniek meubelstuk mét zelfgekozen quote. Want zeg nu zelf, wat is er beter dan wakker worden naast een gezonde dosis positiviteit op pootjes?

Over IXXI

Bron: in samenwerking met IXXI

Bron beeld: 1. Fotografie Elske Leenstra (links) | 2. Fotografie Jonah Samyn | Styling Ozanne en Guillemine Mertens| 3. Fotografie Jonah Samyn | Styling Ozanne en Guillemine Mertens | 4. Fotografie Jonah Samyn | Styling Ozanne en Guillemine Mertens | 5. vtwonen 06-2017
nog meer: wooninspiratie