Witte vaas: eenvoudig mooi

Een witte vaas straalt een serene rust uit. Er zijn witte vazen in alle soorten en maten, van grote tot kleine. Ga je voor een simpele witte vaas of een opvallende vorm? Of toch een ontwerp met een klein neon accent?

Wit of wit?

Het ene wit is het andere niet. Sommige witte vazen zijn helderwit, terwijl andere iets meer crème zijn. Let goed op welk soort wit je wilt en wat bij jouw interieur past. Hoe wit een vaas is, hangt ook van het materiaal af.

Neon

Neon of fluo-accenten zie je ook vaak. In combinatie met een witte vaas is een beetje neon een subtiel kleuraccent wat zorgt dat jouw witte vaas eruit springt in je interieur. Sommige vazen hebben alleen van binnen een knalkleur, zeer subtiel. Dat geeft net even wat extra.

Grote witte vazen

Er zijn kleine en grote witte vazen. Een grote vaas in het wit kan de eyecatcher zijn in huis. Combineer hem eventueel met een aantal gekleurde vazen, waardoor het witte exemplaar er goed uit springt. Tip! Bekijk hier alle witte vazen.

Onze favoriete witte vazen

Vaas koraal van Pols Potten, Omaggio vaas van Kahler Design, Origami vaas van Fair Trade, porseleinen vaas van Räder, Pure Traan vaas van Asa Selection, Boulder vaas van Urban Nature Culture, bloempot van Miss Etoile, Stripe vaas van Urban Nature Culture en Alvar Aalto Collection vaas van iittala.

Bron beeld: Räder

nog meer: