Winter pop-up: Spaas Momentenwinkel in Antwerpen

Nu de donkerste periode van het jaar is aangebroken en de feestdagen voor de deur staan, is het tijd om het thuis gezellig te maken. Hoe je dat doet? Met kaarsen natuurlijk. Die vind je dit najaar in de Spaas Momentenwinkel in Antwerpen.

Voor elk moment de gepaste geur

In aanloop naar de feestdagen hebben we het naar aloude traditie allemaal razend druk. Op het werk moeten de laatste zaken afgewerkt worden voor het einde van het jaar en ook thuis zijn er nog een hele hoop klusjes die je nog wil doen vooraleer iedereen met de feestdagen op bezoek komt. We vergeten in die rush vaak om eens een momentje voor onszelf in te plannen. Dat is ook het Belgische kaarsenmerk Spaas niet ontgaan. Met hun allereerste Momentenwinkel willen ze daar graag verandering in brengen.

In de aanloop naar Kerst wil Spaas het belang van die momenten extra in de verf zetten met een pop-up in het Antwerpse Wijnegem Shoppingcenter. Ze lichten er in 6 verschillende designhoeken een belevingsmoment uit. Tijd met het gezin, romantiek, me-time, outdoor, ontspanning en party, het zijn stuk voor stuk gebeurtenissen waarvoor je tijd moet maken. En wanneer je dat doet, zorgen kaarsen voor extra sfeer en gezelligheid. Wij gaan er alvast langs om onze favoriete exemplaren in te slaan.

Do it yourself

Wie z’n feesttafel dit jaar nog een tikkeltje persoonlijker wil, kan op zaterdag van 14u– 18u in de pop-up terecht om zelf een kaars te maken. Je kiest je favoriete kleur en een geurtje dat erbij past en creëert zo helemaal zelf jouw geluksmomentje. Inschrijven vooraf is niet nodig.

Praktische info

CDKN pop-up in Wijnegem Shoppingcenter, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem. Van maandag 15 november tot en met zondag 23 december elke dag geopend van 10u – 20u.
Meer info via www.spaas.eu

nog meer: wooninspiratie