En de winnaar van het voorjaarshuis 2018 is…

Wat was het een feest om jullie voorjaarshuizen te mogen ontvangen én bekijken. We kunnen verklappen dat het onze eigen lentekriebels opnieuw flink wakker heeft geschud. En daar willen we jullie enorm voor bedanken! Ook voor jullie geduld en leuke berichtjes. Maar zoals altijd kan er maar één de grote winnaar zijn. En dat is…. tromgeroffel: Angelique Oldenburger

Dit vond de jury

Stylist Liza Wassenaar: “De okergele fluwelen loveseat was direct een eyecatcher in dit frisse voorjaarshuis! Het getuigt van lef en smaak om zo’n knapperd uit te kiezen. Angelique Oldenburger heeft voor alle ruimtes in huis meubels en accessoires uitgekozen en ook de tuin krijgt met de bijzondere hangstoel, de okergele tuinstoelen en het lichtsnoer een kleurenboost. Alles is met zorg op elkaar afgestemd in kleur en materialen zonder dat het saai of voorspelbaar wordt. Wie kiest er nu een gouden spaarvarken? Daar houden we van, van een interieur met een twist.”

Jullie 100 favorieten

Maar liefst 4.429.894 (!) producten hebben jullie samen toegevoegd in de voorjaarshuizen. Van beddengoed tot spiegels, zetels en lampen; we hebben zoveel mooie producten voorbij zien komen. Ook op de redactie hebben we aan de hand van jullie voorjaarshuizen ons eigen verlanglijstje weer bijgeschaafd. Nieuwsgierig naar jullie ultieme favorieten? Shop hier de 100 meest gekozen producten. 

Dit zijn enkele favorieten van Angelique Oldenburger. Alle producten uit het winnende voorjaarshuis bekijk je hier. Samen met de toelichting op de gemaakte keuzes.

Ook gefeliciteerd…

Naast de grote prijs t.w.v. € 10.000,- geven we ook nog andere prijzen weg. Dit zijn de winnaars:

  • vtwonen jaarabonnement: T. Harleman, E. van Vlasselaer, S. Dedters.
  • vtwonen basis-servies: E. Rutten-Verlinden, Y. Haaijma, B. de Meyer.
  • Green Lifestyle Store kamerplant: A. Redder, J. Veenhuizen, L. Bakx, Y. Punter, A. Bessems, R. Mohammed, A. Kleinstapel, G. Jagernath, R. Visser, M. Pen.
  • Shoptegoed t.w.v. € 250,-: E. Burgmeijer, I. Brosens.
  • Shoptegoed t.w.v. € 100,-: C. Rijsdijk, A. Struik van Leeuwen, H. Hamzic, L. Dewulf, I-M. Geertman

Alle winnaars hebben persoonlijk bericht van ons ontvangen. Niks gewonnen? In je mailbox vind je nog een klein cadeautje.

Heb je nog vragen?

Is er iets nog niet duidelijk en wil je ons graag nog een vraag stellen? Dat kan via onze social-kanalen. Bedankt voor je deelname aan onze vtwonen Voorjaarshuis-actie. En veel plezier met alle napret!

nog meer: wooninspiratie