Win een uniek kussen van Auping

Nu de zomer nergens meer te bespeuren is en de herfst volop overheerst, zijn cosy avondjes het van het. Lekker knus in de zetel of in bed vertoeven met een hele hoop kussens… niks zo gezellig. Wij geven 4 unieke kussens van Auping weg!

auping kussen

Leavings Cushion

Alle kussens uit de ‘Leavings by Auping’-collectie worden met de hand gemaakt in het Auping naaiatelier in Deventer (Nederland). Elk kussentje is uniek in kleurcombinatie en materiaal; de ontwerpen hangen namelijk volledig af van de beschikbare stofrestanten. De Leavings kussens zijn gemaakt van onder meer overgebleven matras- en boxspringstoffen. Welke kleur en welke stof een kussen krijgt, is dus afhankelijk van wat er aanwezig is. Restmaterialen krijgen zo alsnog een mooie bestemming en jouw decoratie is uniek én duurzaam.

Win, win, win!

Past een Leavings Cushion van Auping t.w.v. 39 euro bij jouw interieur thuis? Doe mee aan de wedstrijd en wie weet word jij een van onze gelukkige winnaars.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen! Onze winnaars zijn bekend, proficiat Griet H., Amy F., Ingrid F. & Evelien D.P.!

nog meer: wooninspiratie