Win een tipi van Trixie x Atelier Bingo

Jippie, een tipi! Vergeet die klassieke speelmat. Een tipi is hét interieuritem dat anno 2018 niet mag ontbreken in de kinderkamer. Wij zijn helemaal fan van dit exemplaar van Trixie x Atelier Bingo. En het leuke nieuws voor jou: je kan ‘m winnen!

Wie zijn Trixie en Atelier Bingo?

Van buggies tot eerste boekentasjes, in de collecties van Trixie vinden jonge ouders alle accessoires die ze nodig hebben. Grafish duo Atelier Bingo is dan weer expert in het creëren van levendige collages. Hun designstijl herken je misschien wel van werk voor Urban Outfitters of Pull&Bear.

De twee bedrijven sloegen de handen in elkaar en creëerden zo een fantastische collectie voor de allerkleinsten. De rode draad hierin is overduidelijk de door Atelier Bingo ontworpen print, vol felle kleuren en eigenzinnige vormen die niet enkel de zintuigen van een kind, maar ook de jouwe zullen prikkelen. De tipi is voor ons alvast een hoogvlieger, maar neem zeker ook eens een kijkje op de webshop van Trixie om meer items uit de collectie te ontdekken.

Win win win!

Ben je al fan? Vul snel het formulier in, en wie weet spelen jij en je kind straks een spelletje cowboy en indiaan rond deze coole tipi! De wedstrijd loopt t.e.m. 7 maart.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Anna D. uit Nijlen is de gelukkige winnaar.

nog meer: wooninspiratie