Win tickets voor Batibouw 2018

De grootste beurs in de bouw-, renovatie-, en woonsector komt er weer aan en jij kan tickets winnen! We geven 25 duotickets weg voor Batibouw 2018.

Beleef Batibouw

Op donderdag 22 februari 2018 opent Batibouw weer de deuren. Elf dagen lang kan je er inspiratie opdoen en staan er zo’n 1000 exposanten klaar om samen jouw ultieme droomhuis te creëren. vtwonen zal, net zoals vorig jaar, weer aanwezig zijn op de beurs en mag 25 duotickets weggeven.

Dit jaar draait Batibouw rond 4 thema’s: beleef Batibouw, connectiviteit, protect your home en zorgeloos wonen. Het thema ‘beleef Batibouw’ dient ook meteen als rode draad doorheen de gehele beurs. Als bezoeker ontdek je de nieuwste producten en diensten met al je zintuigen. Je kunt er al je ideeën ‘live’ ontdekken. Test de stevigheid van een muur zelf uit of trek je schoenen uit en loop eens door de Walk of Floors om jouw geschikte vloer te vinden.

Het Immovillage is hét trefpunt op de beurs voor alle geïnteresseerden, zowel particulieren als professionals, in de vastgoedsector. Ondertussen is de Garden Room een vaste waarde geworden op de beurs. Een oppervlakte van 500 m² gevuld met inspiratie voor de inrichting en afwerking van je tuin. Dit jaar voegen een aantal exposanten hun standen samen voor een nieuw project: Outspiration.

Nieuw sinds dit jaar is de Walk of Flames: een hele passage gewijd aan kachels en haarden.

Praktisch

Batibouw loopt van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018, telkens van 10u00 tot 18u30. Op vrijdag 23 februari blijven de deuren uitzonderlijk open tot 21u00. Tijdens de Nocturne op donderdag 1 maart is de beurs geopend van 10u00 tot 23u00. De beurs vindt plaats in alle paleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1 1020 Brussel (BE). Tijdens de week geniet je aan de kassa van het verlaagde tarief aan € 7 vanaf 15u00 (tijdens de Nocturne vanaf 18u00).

Breng ons een bezoekje

Net zoals bij de vorige editie zijn wij weer aanwezig met onze stand op de beurs. Kom ons dus zeker een bezoekje brengen op stand 3511. Een plattegrond vind je terug op Batibouw.

Win tickets

Graag eens een bezoekje brengen aan Batibouw 2018? Dan heb je geluk, want wij geven 25 duotickets weg! De wedstrijd loopt tot dinsdag 20 februari 2018. Veel succes!

Helaas, de wedstrijd is afgelopen. De gelukkige winnaars worden gecontacteerd via mail.

Bron: in samenwerking met Batibouw

nog meer: wooninspiratie