WIN: surprise me box van The Plant Corner

We brengen deze periode allemaal veel tijd in huis door, dus we kunnen het er maar best zo gezellig mogelijk maken. Nu we zelf niet meer naar de natuur kunnen, brengen we de natuur maar al te graag bij ons naar binnen. The Plant Corner to the rescue: wij mogen een verrassingsbox van onze favoriete plantenwinkel weggeven, dus scroll maar snel verder. Wat er precies inzit? Dat blijft een verrassing.

Groen geluk

We hoeven jou niet te vertellen dat veel groen in huis nog steeds helemaal hip is. Maar kamerplanten zijn niet alleen mooi, ze verbeteren ook de luchtkwaliteit: ze zuiveren de lucht in de kamer en produceren zuurstof. Bovendien zorgen planten ervoor dat je beter tot rust kan komen. Alleen maar voordelen dus! Om onze plantenverslaving te voeden is The Plant Corner een van onze favoriete adresjes in Antwerpen.

Over The Plant Corner

‘Plant experts en trend hunters’ Sofie en Yannick, de eigenaars van The Plant Corner, hebben allebei een hart voor groen. Bij Sofie ging die liefde er met de paplepel in door haar grootvader die zijn hele leven in de botanische tuin van Meise werkte, en Yannick is een échte kenner van de nieuwste botanische trends. Dat in combinatie met Sofies achtergrond als interieurvormgever maakt hun aanbod tot een toffe mix van planten, originele potten en accessoires. Je vindt hen in de Isabellalei 144 in 2018, Antwerpen.

Schrijf je in en win!

De inhoud van de Surprise Me Box blijft nog even een verrassing. Dat kan een plant zijn, een bloempot of een ander accessoire. Wat we al wel kunnen verklappen is dat hij je huis sowieso zal opvrolijken! Al wat je hoeft te doen om kans te maken is je inschrijven op onze vtwonen nieuwsbrief en het formulier hieronder invullen. Ons wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie