Win: de schattigste kopjes van helen b uit Gent

Een ondergaande zon, een glimlach van een vreemde of een kop koffie op een zondagmorgen. Soms zijn de simpelste dingen in het leven gewoon het leukst. En dat vindt Helen Blanchaert ook, de creatieve duizendpoot achter helen b. Een bijzonder origineel initiatief met de leukste objecten en eigen illustraties vol humor die bewijzen dat je het leven niet altijd zo serieus hoeft te nemen. Wij mogen enkele van haar schattigste kopjes weggeven! Jij grijpt toch ook je kans?

Kleine grootse dingen

‘Kleine dingen kunnen groots zijn’, is hoe Helen het zo mooi omschrijft. Hoe kleiner, hoe groter de betekenis voor iemand kan zijn. En dat komt tot uiting in al haar handgemaakte creaties. Van notitieboekjes, kaarten, posters en kalenders tot dekbedovertrekken, theedoeken, kopjes en bordjes. Allemaal zijn ze vrolijk versierd en bedrukt met de meest grappige, lieve en mooie illustraties. Ge-ga-randeerd dat je er eentje wilt!

Creatieve winkel

In helen b’s winkel in Gent kan je al haar creaties bewonderen en kopen. Naast haar eigen items, geeft Helen er ook een plekje aan de ontwerpen van haar ‘vrienden’ – zoals ze ze het liefst noemt – uit binnen- en buitenland. Allerlei gifts en gadgets van andere ontwerpers, zorgvuldig en met liefde geselecteerd door Helen zelf, vormen er samen met haar eigen illustratieobjecten een prachtige verzameling. In de winkel worden ook workshops gegeven waar je je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Helen b gaat dan ook graag op zoek naar samenwerkingen met andere creatieve geesten. Zin gekregen om eens langs te gaan? Dan kan je terecht bij helen b & vrienden op Sint-Jacobs 7 in Gent van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u en elke eerste zondag van de maand van 11u tot 17u.

Win win win!

Doe mee en maak kans op een pakket met twee kopjes van helen b. Je kan kiezen uit:

A: Naked couple en naked couple back-cup (t.w.v. €28,00)
B: Crowdsurfing girl en roller girls-cup (t.w.v. € 28,00)
C: Kelly en Marc-mug (t.w.v. € 28,00)

Deze wedstrijd is afgelopen. L. Van De Woestyne, E. Schoeters, E. Geysenbergs en I. Goderis zijn de gelukkige winnaars.

nog meer: wooninspiratie