WIN: Scandinavisch designmeubel van Wilson Woods t.w.v. € 749

Op zoek naar een meubel met veel karakter dat in jouw Scandinavisch interieur past? Dan ben je bij Wilson Woods zeker aan het juiste adres. Het merk is dit jaar nog maar van start gegaan, en biedt nu al een collectie aan van maar liefst 20 verschillende designs! Allemaal ontworpen met een grote liefde voor het Hoge Noorden. En pssst, wij mogen prachtig wandmeubel ‘Astrid weggeven! Lees snel verder.

Over Wilson Woods

Wilson Woods is een nieuwe Belgische webshop, opgericht door Willem en Hanne. Willem ontwerpt en maakt de meubels volledig zelf, en Hanne focust zich op de verkoop en logistieke uitwerking van de shop. Alle meubels zijn Scandinavisch geïnspireerd en worden gemaakt met karakteristieke houtsoorten. Dit in combinatie met witte en zachte pasteltinten, geeft de kasten een warme uitstraling die in elke ruimte mooi tot zijn recht komt.

Het ‘Astrid’ wandmeubel

Wij hebben goed nieuws, want jij kan zo’n prachtig designmeubel t.w.v. 749,00 euro winnen.Met zijn strakke en simplistische design geeft hij je interieur meteen karakter. Veel aankleding heeft deze kast dus niet nodig, laat hem maar gewoon stralen in zijn eenvoud!

Schrijf je in en win!

Heb jij al een plekje in gedachten voor deze prachtige designkast? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en waag je kans! Deelnemen kan t.e.m. 30/06. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. Clarisse uit Schorisse is de winnaar!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan deze kast en nog vele andere designmeubels zelf shoppen via hun eigen webshop.

nog meer: wooninspiratie