Win een poster van je favoriete stad

Een passie voor interieur, grafisch ontwerp en reizen: deze combinatie zorgde ervoor dat Mijnplek werd geboren. Eerst voor vrienden, nu voor iedereen. Door Martijn volledig naar wens gemaakt in België.

Je kan de posters van Mijn Plek makkelijk laten personaliseren.

Mooie plek

Mijnplek zet bijzondere plaatsen op een leuke poster. Een leuke reis? De eerste ontmoetingsplaats met je vriend(in)? Jouw favoriete stad? Het kan allemaal! Martijn zorgt voor posters volledig naar jouw wens. Bovendien zijn de posters niet enkel mooi, maar ook lief voor het milieu. De posters zijn gedrukt op papier met het FSC®-keurmerk. Wil je er eentje winnen? Doe mee!

De plek van Martijn

Bij het inrichten van zijn nieuwe woning, merkte Martijn nogal snel op dat de muren wat kaal waren. Dat besloot hij op te lossen met een leuke poster die pastte bij zijn interieurstijl. Als grafisch ontwerper ging hij zelf aan de slag. Na vele goede reacties van vrienden besloot hij eind vorig jaar om naast zijn baan als leerkracht, verder te gaan met zijn posters: Mijnplek werd geboren. Als er iets is wat Martijn ons wil meegeven is: “Blijven dromen en bouw altijd verder vanuit je eigen passies.”

Personaliseer je poster met jouw favoriete stad.

Win een poster

Wij mogen 5 posters van Mijnplek weggeven. De winnaars kiezen helemaal zelf hoe hun poster eruit komt te zien! Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie