Win een olielamp van Northern Lighting t.w.v. 149 euro

Sfeervol én stijlvol; deze olielamp van Northern Lighting voelt zich tijdens lange zomeravonden thuis op de tuintafel! Mooi door z’n eenvoud, en daar houden we van. Twee olielampen zoeken nog een podium waar ze deze zomer mogen pronken. Heb jij nog een plekje over?

 

northern lighting

Northern Lighting

Sinds 2005 maakt Northern Lighting lampen die een plaatje zijn voor het oog. Fijn in gebruik, instant sfeer en mooi om naar te kijken. De ontwerpen laten zich beïnvloeden door de Scandinavische eenvoud en het Noorderlicht. Een perfecte combinatie toch? Northern Lighting is het lichtpuntje buiten én binnen. Laat die gezellige zomeravonden maar komen!

Win win win!

Helemaal fan? Dat dachten we al! Maak hier kans op een Northern Lighting Poppy Tafellamp Bold in grijzwart (niet in groen zoals op bovenstaande foto) of een Northern Lighting Poppy Tafellamp Skinny in grijzwart, allebei ter waarde van 149 euro. Vul het formulier hieronder in om kans te maken en geef aan welke lamp jij het liefste wil winnen. Meedoen kan tot en met 9 augustus 2017. Veel succes!

Bedankt voor alle deelnames! Liselot O. en Sofie C. mogen deze lampen een plekje geven bij hen thuis.

nog meer: wooninspiratie