WIN leuke postkaartjes van Hello August

Unieke, eenvoudige kaartjes voor elke gelegenheid. Met deze gedachte startte Charlène Moulin enkele jaren geleden haar eigen merk, Hello August. Of je er nu eentje wil geven aan je beste vriendin, liefste mama of coolste opa. Er is voor ieder wat wils! Elk kaartje heeft zo zijn eigen boodschap en zorgt meteen voor een glimlach op jouw gezicht.

Over Hello August

Hello August is een hip, Belgisch merk dat eigenzinnige kaartjes en uitnodigingen verkoopt. Oprichtster Charlène ontwerpt alle kaartjes van Hello August volledig zelf. In haar ontwerpen gebruikt ze zachte, sobere kleuren die stijlvol ogen en in hun eenvoud stralen. Alle ontwerpen worden gedrukt op gerecycleerd papier en zijn meteen te herkennen aan het kleurenpalet dat steeds weer opnieuw gebruikt wordt. Een echt plezier om te geven én te krijgen!

Vrolijke postkaartjes

Hello August werkt met verschillende thema’s. Zo bracht Charlène onlangs een lentecollectie uit met bedankkaartjes voor de juf of meester, voor een lentefeest of communie, … Vrolijke postkaartjes om te vieren of gevierd te worden! Wij mogen zo’n drie themaboxen met 12 postkaartjes (6 verschillende ontwerpen + enveloppen) weggeven. Elk met een eigen thema.

  • De eerste Groovy Bird box bevat kaartjes met leuke woordspelingen die je meteen doen lachen. Vergeet Happy Birthday-kaarten, met deze box ga jij voor Happy birdday-kaarten!
  • De tweede box bevat Celebration postkaartjes die jou helpen om van elke dag een feest te maken.
  • De derde box is de Interior box. Deze kaartjes bevatten prachtige illustraties die het waard zijn om in te kaderen. Ideaal dus om te versturen naar vrienden en familie, of om gewoon voor jezelf te houden als decoratie.

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n pakketje winnen met vrolijke postkaartjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Duid zeker aan welke box jij graag wil winnen! Deelnemen kan t.e.m. 03/07. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd. Veel plezier met de prijs!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan de kaartjes zelf shoppen via de vele verkooppunten en online webshops.

nog meer: wooninspiratie