Win kleurrijke accessoires voor de kinderkamer

Kan de kinderkamer bij jou thuis wel een kleurrijke update gebruiken? Dat komt goed uit! Want wij hebben samen met onze bloggers de mooiste accessoires voor de kinderkamer geselecteerd. Het allerleukste: jij kunt ze winnen!

mamoesjka kinderkamer kinderkamer prchtg bed

Kleurrijk feest

Wij geven maar liefst twee jaloersmakende pakketten ter waarde van € 150,- weg. Maak kans op de kidsfavorieten van blogger Mamoesjka in pakket 1, of kies voor het kinderpakket 2 van blogger PRCHTG.

Benieuwd naar de favorieten van de andere bloggers? Oh Marie! en Elske hebben ook echte eyecatchers uitgezocht. Maar die kun je jammer genoeg niet winnen.

Pakket 1

Blogger Mamoesjka koos voor de schattige kussens van het merk OYOY, zachte doeken van CamCam Copenhagen, de mok van Liewood en de kleurrijke mobiel van Artecnia.

mamoesjka pakket

Pakket 2

PRCHTG koos voor het speelgoedkonijn van OYOY, de roze poppendraagzak van CamCam Copenhagen, de kleurrijke borden van Sebra, de beker met leuke print van Sebra en het dekbed van Done By Deer.

 

prchtg pakket

Winnen

Jij wilt toch ook kans maken op een van deze pakketten? Doe dan mee en vul het formulier hieronder in. Meedoen kan tot en met donderdag 22 juni. Good luck!

Onze twee winnaars zijn bekend: Tina C. & Ineke B. ontvangen elk een mooi pakket voor de kinderkamer. Geniet ervan!

nog meer: wooninspiratie