Schrijf je in en win: 5x het boek ‘JOMO!’ van Nele Colle

Als er iemand is die weet hoe je rust en regelmaat in je leven krijgt, is het Nele Colle wel. De professionele organizer en opruimcoach bundelde haar tips voor rust in je huis, leven én hoofd in haar nieuwe boek ‘JOMO!’. En jij kan ‘m winnen!

Rust vs. drukte

In ‘JOMO’ of the Joy Of Missing Out geeft Nele Colle tips over hoe je het meest efficiënt omgaat met de drukte in je leven. Zo helpt ze je voorkomen dat de heftige combinatie van een job, huishouden & sociaal leven leidt tot een burn-out of depressie.

Tips tegen stress, dus, maar ook veel meer dan dat. Colle legt je uit hoe je ruimte in je hoofd creëert (zeg bijvoorbeeld eens ‘nee’!) en moedigt je aan om enkel te focussen op de dingen die écht tellen. De omschakeling van FOMO, the Fear Of Missing Out, naar JOMO is een verfrissende evolutie – eentje die we misschien allemaal wel kunnen gebruiken.

Doe mee en win!

Heb jij zin om de tips uit the Joy Of Missing Out in jouw leven toe te passen? Vul snel onderstaand formulier in en maak kans op één van de vijf exemplaren. Deelnemen kan t.e.m. 14 oktober. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Sylvie W., Peter P., Daniël A., Charlotte G. en Kristien D.

Niet gewonnen? Niet erg. Je kan de haarband (en bijpassende accessoires!) ook online bestellen.

nog meer: wooninspiratie