WIN: handgemaakte vazen van Spots & Speckles

Wij houden van mooi, authentiek en origineel in ons huis: wat een geluk dat de keramiek van het Belgische Spots & Speckles nu net voldoet aan die drie voorwaarden! Het moeder-dochterduo achter het merk heeft een gezamenlijke passie voor unieke objecten. En wij mogen twee setjes handgemaakte vaasjes van hen weggeven, dus lees snel verder!

(Im)perfect

Keramiek ‘met een hoekje af’ is dé trend van dit seizoen. Overal zien we vazen en glazen in unieke vormen en soorten. Het zijn dan ook net de imperfecties en ruwe kantjes van de items van Spots & Speckles waaraan je ziet dat er met veel liefde aan gewerkt werd. Elk object uit hun collectie maken ze zelf met hun handen, waardoor geen twee ervan precies hetzelfde zijn!

Kleien verrassing

Na heel wat uren oefenen en nog meer uren dromen beslisten een Vlaamse moeder en dochter om hun eigen keramiek-label te starten. In hun kleinschalige studio in Antwerpen maken ze borden, mokken en vaasjes van klei. ‘Elk object dat uit de oven komt is een verrassing, want je weet nooit exact wat je kan verwachten.’

Schrijf je in en win!

Wij mogen twee sets van drie handgemaakte én handbeschilderde vaasjes weggeven uit het atelier van Spots & Speckles. Klaar om mee te doen? Je hoeft je alleen maar in te schrijven op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. Het wedstrijdreglement vind je hier.  

schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg €10 shoptegoed