Win een handgemaakte hammamdoek van Bon Bini

Dagdroom je mee? Zonnebaden onder een stralende blauwe hemel, het fijne zand tussen je tenen, een ruisende zee op de achtergrond en een zacht briesje ter verkoeling… Zin om je koffers te pakken? Neem eerst deel aan onze wedstrijd en misschien mag je wel zo’n prachtige en superzachte hammam stranddoek van Bon Bini meenemen!

Welkom

Bon Bini is een gloednieuw Antwerps merk van luxueuze, handgemaakte hammam doeken. Er zijn 6 modellen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en met afmeting 90 x 190 cm. Doordat de doeken snel drogen, licht wegen en weinig plaats innemen, zijn ze perfect om mee op reis te nemen. Maar waarom we zo fan zijn van Bon Bini, komt door het verhaal achter deze doeken. Ze worden in Turkije handgemaakt op houten weefgetouwen van milieuvriendelijk katoen bij mannen en vrouwen thuis. Op die manier combineren ze hun werk met de zorg voor hun gezin.

De doeken zijn te koop via de Bon Bini online shop en in enkele verkooppunten in België. Leuk weetje: ‘bon bini’ betekent ‘welkom’ in de Caraïben.

Win win win

Ben je ook helemaal fan van deze elegante stranddoeken? Maak kans op één van de drie exemplaren door mee te doen met onze winactie. Deelnemen kan tot en met maandag 8 mei.

Onze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Nancy N, Karin G en Hugo VL. Veel plezier!

nog meer: wooninspiratie