Win een stijlvolle fles Clover gin

Laat het zonnetje maar komen! Want wat is er nu leuker dan genieten van de zon met een drankje in de hand? Geen liefhebber van gin? Dan heb je die van Clover gin nog niet geproefd en gezien. Deze botanische gin is samengesteld door drie zussen uit de Kalmthoutse Heide.

De Clover gin zit in een prachtig flesje.
Verkoeling nodig? Serveer de Clover gin met ijsblokjes voor ultieme de verfrissing.

Botanische gin

De eerste gin van Clover gin werd gemaakt met de frisse tonen van kardemom, infusies van korianderzaad en zwarte peper. Evenwichtig met klaver, lavendel en jeneverbes. Een frisse start voor nog meer heerlijke recepten in een prachtig jasje. De ingrediënten kun je allemaal terugvinden in een botanische tuin. Wij mogen 10x een Clover gin Bliss weggeven; een zomers drankje met een fleurige twist.

Het verhaal van drie zussen

De verrassende combinatie van onder andere peer en lavendel maken Clover gin uniek in haar soort. Maar het geheime ingrediënt is toch wel het mooie verhaal van de drie zussen Ickroth uit de Kalmthoutse Heide. Nadat ze het nest verlieten, startten ze aan de zoektocht naar de perfecte gin. Ondertussen hebben ze al drie soorten gin op de markt en stapten mama en papa mee in hun verhaal. Wist je trouwens ook dat je een Clover cocktail truck kunt huren op jouw feestje? Iets om te onthouden voor als het weer mag.

Werk je glas Clover Bliss gin af met een schijfje citroen voor een ultiem zomers drankje.

Win 10x een Clover Bliss gin!

Wij mogen 10 flessen Clover Bliss van Clover Gin weggeven. Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie