Een travel mug met temperatuurregeling van Ember: schrijf je in en win

Heb jij, net als wij, ook een tas koffie of thee nodig om je dag mee te starten? Wie zich ’s ochtends steevast overslaapt en dus onderweg naar het werk moet ontbijten, weet maar al te goed hoe handig een travel mug is. Wat als we je nu eens vertelden dat er vandaag zelfs een travel mug bestaat waarmee je via een app je koffie of thee op een constante – ideale – temperatuur kan houden?

Travel mug 2.0

Een travel mug met temperature control, wat tot voor kort slechts een mooie toekomstdroom was, bestaat vandaag gewoon écht. Het merk Ember kwam er een tijdje geleden mee op de proppen. Dankzij een handige app op je smartphone duid je aan wat er precies in je travel mug zit en die stelt – wanneer de thermos met de app gesynchroniseerd is – meteen de juiste temperatuur in. Zo blijft je koffie of theetje zo’n 2 uur lang constant. Je hoeft je drankje dus niet vlug op te drinken wanneer je op de trein of in de auto stapt, maar neemt rustig de tijd om ervan te genieten.

En eenmaal op kantoor…

En Ember bracht niet alleen een travel mug op de markt. Ook wie op kantoor al eens z’n tas koffie zou vergeten (lang leve onverwachte meetings!) kan die vanaf nu gewoon warm houden met de Ember-mok. Ook hier geldt: je stelt via de app de juiste temperatuur in en zo blijft de inhoud van je tas 2 uur lang warm. De ideale temperatuur voor groene thee? 75°. Getest en goedgekeurd door de vtwonen redactie!

Schrijf je in en win

Krijg je het al helemaal warm van dit artikel? Vul dan onderstaand wedstrijdformulier in. Deelnemen kan tot en met 27 februari 2019 om 23u59. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Gwen L.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Bestel hier alsnog een temperature control travel mug!

nog meer: wooninspiratie