Win een zeefdrukbox van Atelier C

Een leuk bedrukte kussensloop of een mooie tas? Die maak je gewoon zelf! Met de DIY zeefdrukset en online workshop van Atelier C ga je aan de slag en maak je zelf creaties voor je interieur. Lees snel verder want wij mogen een luxe zeefdrukset weggeven.

Atelier voor levenskunstenaars

Katrien, leerkracht Beeld, uit Dendermonde is de oprichter van Atelier C. Een atelier waar creatievelingen samenkomen om technieken bij te leren en zich te laten inspireren. Het atelier nodigt lokale creatieve experts uit om kwalitatieve en duurzame workshops te geven.

Zeefdrukbox

Voor een leuke workshop hoef je niet eens de deur uit. Met de DIY zeefdrukbox van Atelier C heb je alles in huis om leuke en duurzame creaties te maken: van een tas tot poster. Je krijgt online begeleiding op de website van Atelier C. De producten zijn bovendien ecologisch en kindvriendelijk. Begint het al te kriebelen om te beginnen? Wij geven een deluxe zeefdrukbox weg met alles erop en eraan.

Win: zeefdrukbox

Wij mogen 1 luxe zeefdrukbox weggeven van Atelier C. In deze box vind je alles om mee aan de slag te gaan. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op zo’n duurzame zeefdrukkit. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: wooninspiratie