WIN: een handgemaakte mand van Mambo Baskets

Mambo Baskets lanceert een nieuwe collectie manden en daarom mogen wij er eentje weggeven! De manden in zwart, beige, wit en grijs kan je perfect met elkaar combineren en gebruiken als wasmand, speelgoedmand, plantenhouder en zoveel meer. Nieuw bij deze collectie zijn de lederen handvaten op de XL en XXL manden, we like!

Elke mand heeft zijn eigen boeiend

verhaal

Over Mambo Baskets

Nathalie verhuisde in 2017 naar Kenia voor het werk van haar man en ontdekte daar de prachtige Keniaanse manden. Omdat ze de traditie van het mandenweven niet verloren wil laten gaan én de moeders en dochters die manden maken een betere toekomst wil geven, exporteerde ze de manden naar Europa. Vandaag heeft ze haar eigen webshop met creaties uit Kenia, Malawi en Ghana, zodat ook jij kan meegenieten van het authentieke Afrikaanse vakwerk!

Manden die een verschil maken

Een mand van Mambo Baskets maakt niet enkel een verschil in je interieur, je helpt er ook de makers in Afrika mee. Met de verkoop van de manden kunnen de makers het huishouden runnen, hun kinderen naar school sturen en de medische kosten betalen. Elke mand vertelt het boeiende verhaal van de plaatselijke wevers.

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n handgemaakte mand winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 26/09. Het wedstrijdreglement vind je hier. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan de manden zelf shoppen via www.mambobaskets.be of ga deze maand nog langs in pop-up The List in Knokke.

nog meer: wooninspiratie