Win een fles uit de collectie Fish&Fish van Serax

Serax neemt regelmatig binnen- en buitenlands talent onder de arm voor een unieke samenwerking en voor de Fish&Fish serviescollectie is dat niemand minder dan de Italiaanse ontwerpster Paola Navone. Om dat te vieren mogen wij 20 flessen weggeven!

serax rek servies

fles vaas serax

Fish&Fish voor Serax

De collectie Fish&Fish die Paola Navone ontwierp voor Serax bestaat uit platte en diepe borden, glazen, bokalen, karaffen en zout- en pepervaatjes in het frisse groen, melkwit en transparant geperst glas dat zo typisch was tijdens het Amerika van de jaren 30. Paola Navone gaf haar ontwerpen een speelse, zomerse toets door te werken met de vorm van een vis. De glassware collectie wordt aangevuld met grote dienbladen in gehamerd aluminium, opnieuw in de vorm van een sierlijke vis. Ideaal voor op de tuintafel, tijdens het aperitief of voor een gezellig diner bij zonsondergang!

Win win win

Wij mogen 20 flessen weggeven! Neem snel deel aan onze wedstrijd en waag je kans! Succes!

Bedankt voor jullie deelnames! De winnaars zijn C. Hombroukx, E. Fremault, P. Vanquaethem, L. Hendrickx, W. Jacobs, R. Porreye, F. Maldeghem, W. van der Zwaag, L. Buytaert, J. Deschacht, E. Verslype, E. Verkeyn, S. Persyn, F. Regine, C. Van Asbroeck, K. Van Limbergen, H. Vanchaze, V. Dehaese, F. Van Herendael & A. Buttiens. Zij krijgen hun prijs zo snel mogelijk opgestuurd!

nog meer: wooninspiratie