Win duotickets voor expo Eames

Charles en Ray Eames behoren tot de topdesigners van de 20ste eeuw. Hun onderzoek en ontwerpen hebben een stempel gedrukt op het designlandschap en worden wereldwijd erkend. Wil je graag hun werk bewonderen? Dan kan dat in de expo ‘The World of Charles and Ray Eames’. Wij geven 10 duotickets weg voor de expo op c-mine in Genk!

Springende kuipstoeltjes

Na een succesvolle start in Portugal, komt de expo over hét designechtpaar Charles en Ray Eames eindelijk naar België. Op c-mine in Genk kan je vanaf 18 februari hun werk bewonderen. De kuipstoeltjes met typisch onderstel ken je misschien al, maar wist je dat ze ook speelgoed, films en huizen maakten?

Eames House & Office

Via diverse thema’s maak je kennis met hun complexe leven. Zo is er het thema ‘Thuis bij Charles en Ray Eames’. Daar kan je een reproductie van het bekende ‘Eames House’ bekijken. In totaal zijn er meer dan 380 voorwerpen en projecten te zien die door hen werden bedacht en geproduceerd.

Neem tijdens de expo zeker ook een kijkje bij het grensverleggende werk van The Eames Office. Dit is een laboratorium voor design gerund door Demetrios Eames (kleinzoon van het duo) en dat baanbrekend is op het vlak van architectuur, meubelontwerp, grafisch- en productdesign, film, sculpturaal werk, fotografie en multimedia.

Praktisch

Wat? The World of Charles and Ray Eames, een expositie over de carrières van designers Charles en Ray Eames
Waar? c-mine: Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk
Wanneer? 18 februari t/m 28 mei: dinsdag tot zondag van 10 tot 18u, meer info op de website

Win win win!

Zin om naar de expo te gaan? Vul dan snel het formulier in en maak kans op een van de tien duotickets. Deelnemen kan t/m 23 februari.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen. De winnaars zijn bekend en hebben een mailtje ontvangen!

Bron foto’s: Tristan Fewings

nog meer: wooninspiratie