Win: design houtopslag Bruges t.w.v. 1875 euro

Hoe gezellig een open haard ook is, al die houtblokken moeten we natuurlijk wel een plek kunnen geven! Vaak belanden ze op een hoop die te veel plaats inneemt in je tuin en ook niet bepaald ordelijk oogt. Gelukkig vond haardonderneming RB73 dat daar verandering in moest komen. Belgisch designer Jan Kuppers ontwierp daarom een houtopslagconstructie ‘Bruges’, geïnspireerd op de typische Belgische gevelbouw, waarin je je hout eindelijk op een handige én stijlvolle manier kan opslaan. En nog beter nieuws: jij kan deze houtopslag t.w.v. 1875 euro winnen!

RB73

RB73 heeft niet alleen een bijzonder grote passie voor vuur, maar ook voor handgemaakte en vooral tijdloze producten. Stoere producten dus die een streling zijn voor het oog, die voor extra sfeer op je terras zorgen én waarmee je heerlijk kan genieten, zowel op ijskoude als zwoele buitenavonden. RB73 biedt daarom verschillende soorten buitenhaarden in onverwoestbaar cortenstaal, handgemaakt door de vaklui van RENY. Elke haard is bovendien afsluitbaar waardoor je geen last hebt van rook, rondvliegend as of vuurvonken op je terras. Een ware must voor buitenzitters!

Houtopslag in stijl

Naast karakteristieke buitenhaarden, heeft RB73 dus ook nagedacht over al het hout dat erbij komt kijken. En dan vooral over hoe je al dat gekloofd hout op een slimme én stijlvolle manier kan stapelen. Samen met Belgisch ontwerper Jan Kuppers is op die manier de houtopslagconstructie ‘Bruges’ geboren, waarbij in de vormgeving ervan een eenvoudige, maar ook duurzame productie en montage centraal stonden. Het pakket van cortenstalen huisjes bestaat uit 11 metalen platen die makkelijk te monteren en in elkaar te schuiven zijn. Door de natuurlijke uitstraling van het geroest staal is je houtverzameling nu een echte aanwinst in je tuin mét een vleugje Brugge.

Win!

Zie jij deze design houtopslag al in jouw tuin pronken? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op een houtopslag ‘Bruges’. De wedstrijd loopt t.e.m. 22 oktober 2018. Hier vind je het wedstrijdreglement.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Christophe B.

nog meer: wooninspiratie