Win: decoratie van This is waste

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, en ook wij proberen bewust te shoppen wanneer we op zoek gaan naar leuke woonaccessoires. Het Belgische merkje This is Waste maakt leuke vazen van papier dat anders weggegooid zou worden. Wij zijn alvast fan, en we mogen een blauwe vaas en leuke decoratieve bergen weggeven!

Zomers kleurrijk

De zomer komt eraan, en we hebben allemaal een leuke plek nodig voor die zonnige vers geplukte veldboeketjes. Enter: de vazen van This is Waste; duurzaam, gerecycled én kleurrijk. De bergen zijn leuk als decoratie op zichzelf, of om je bloemen op een originele manier tentoon te stellen. Oprichters Jolien en Joachim maken hun producten gewoon bij hen thuis.

Van papiermand tot pronkstuk

Jolien en Joachim zijn ook de oprichters van Studio Flash, een atelier met leuke wenskaarten. Maar bij het drukken van die kaarten ontstonden veel papiersnippers die tijdens het productieproces gewoon in de vuilbak belandden. Gelukkig vonden Jolien en Joachim een oplossing die zowel de planeet als ons blij maakt: de papierresten omzetten in leuke decoratieve objecten.

Schrijf je in en win

Wij mogen een vaas en decoratieve bergen van This is waste weggeven. Kies zelf het item dat het best in jouw interieur past, vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg €10 shoptegoed