Win het boek Insta Interieur van blogger Anne-Catherine Gerets

Fan van de interieurstijl van blogger Anne-Catherine van Clo Clo en wil je haar geheimen voor een mooi interieur te weten komen? In haar allereerste boek Insta Interieur vertelt ze je er alles over. En we hebben goed nieuws, want wij mogen drie exemplaren van Insta Interieur weggeven. Doe je mee?

Insta Interieur

Insta Interieur is dé gids die van je huis een mooi en gezellig nestje zal maken. Anne-Catherine Gerets geeft concrete tips & tricks die je huis in no-time omtoveren tot een echt plaatje. Ondertussen kan je ook genieten van een overvloed aan inspirerende foto’s. En natuurlijk mogen de iconische Clo Clo-diy’s ook niet ontbreken! Ren begin oktober naar de dichtsbijzijnde boekhandel om een exemplaar van Insta Interieur op te pikken, of kom naar de boekvoorstelling tijdens de vtwonen & design beurs. Of nog beter: doe mee met onze wedstrijd!

Win win win!

Nieuwsgierig geworden naar de tips van Anne-Catherine? Vul dan snel het formulier hieronder in en maak kans op één van de drie exemplaren van Insta Interieur. De wedstrijd loopt t/m 10 oktober. Veel succes!

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen. Carla, Ruth & Karel mogen het boek binnenkort in hun brievenbus verwachten!

nog meer: wooninspiratie