WIN: bluetooth speaker van Happy41

Stijlvol en sfeervol genieten van je muziek? De lightspeaker van Happy41 by Marie is een draadloze luidspreker en een lamp in één. Hij creëert een gezellige sfeer in huis en past zich aan elke stemming aan. Wij mogen er eentje weggeven!

De bluetooth lightspeaker

Een etentje? Een feestje? Een namiddag ontspannen met muziek erbij? De lightspeaker heeft een handvat, zodat je de sfeer overal mee naartoe kan nemen! Hij is ook waterbestendig; wij denken al aan pool parties in de zomer!

Over Happy41

De lightspeaker werd ontworpen door Marie Haverbeke, die zich liet inspireren door haar liefde voor architectuur en decoratie. “Hoe zorg je in een mum van tijd voor een gezellige sfeer?”, vroeg ze zich af, en kwam met de oplossing: een combinatie van muziek, licht en design.

Schrijf je in en win!

Wij mogen een lightspeaker ter waarde van €169,- weggeven. Wil je graag kans maken op deze leuke gadget? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en vul onderstaand formulier in. Het wedstrijdreglement vind je hier. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

nog meer: wooninspiratie