Win een bijzettafeltje van Bam_ t.w.v. €315

Of je er nu je favoriete boek, een leuke vaas of een kopje koffie opzet, een bijzettafel is altijd en overal inzetbaar. Daarbovenop verrijkt het je interieur en krijgt je huis een unieke uitstraling. Wij schenken een paars tafeltje weg. Eentje dat je interieur meteen vrolijkheid en karakter bezorgt.

Bam_

De vintage webshop – en ondertussen al in Mechelen gevestigde winkel – My Ex Boyfriend en de Antwerpse meubelmaker DERI3 hebben onlangs de handen in elkaar geslagen. Het resultaat: hun eigen meubel-label Bam_, waar ze samen hun passie voor unieke meubels delen.

Wat je moet weten over The Bam_Nat coffeetable? De tafeltjes zijn volledig handgemaakt, bestaan uit natuurlijk materialen en zijn van Belgische makelaarij. Deze collectie brengt eigenlijk een hulde aan het interieur van de jaren 50 en bevindt zich zelf tussen vintage en hedendaags design. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleurtjes naar ieder z’n smaak.

Voor meer vintage meubels en leuke eigentijdse accessoires om je inrichting compleet te maken, neem eens een kijkje op www.myexboyfriend.info.

Win win win!

Zou dit paarse vintage tafeltje t.w.v €315 perfect in jouw interieur passen? Neem dan deel aan onze wedstrijd en maak kans op dit pronkstuk van Bam_. Deelnemen kan tot en met 29 november 2016.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. Onze winnaar Anke D. mag het tafeltje ophalen in de My Ex Boyfriend shop in Mechelen.

nog meer: wooninspiratie