Win beddengoed van Studio Ditte

Het vrolijke behangpapier van Studio Ditte ken je misschien al, maar wist je dat ze ook beddengoed maken? Dekbedovertrekken met dieren, auto’s en robots… je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Wij geven twee exemplaren weg met raketprint!

dekbedovertrek raket

Studio Dit(te)

Vanwaar de naam Studio Ditte komt? Het verwijst naar het woord ‘dit’, als in iets wat dichtbij je staat: ‘Ditte.’ De drie Nederlandse ontwerpers Marieke, Natasja en Endry geloven niet in designstromingen maar in mensen en hun alledaagse leven. Met Studio Ditte willen ze iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra’s te geven. Een verborgen verhaal, een stukje uit een andere cultuur of een twist die je aan het denken zet. Naast behang en beddengoed vind je ook sierkussens, muurstickers, dienbladen en papierwaren in hun webshop.

Win win win!

Kunnen je kids (of jijzelf) niet wachten om in een bed vol raketten te kruipen? Doe dan mee met onze winactie door onderstaand formulier in te vullen. De dekbedovertrekken zijn 140 x 200/220 cm met een kussensloop van 60 x 70 cm. Deelnemen kan t/m vrijdag 17 maart.

Bedankt voor jullie massale deelnames! De winnaars krijgen een mailtje!

nog meer: wooninspiratie