Win een beautyproduct van Cîme

Een verzorging voor huid, haar en nagels in 1 product. Dat is pas handig! Wij geven 3 flesjes beautifying dry oil van Cîme weg.

cime oil

Winnen

Het Belgische merk Cîme staat bekend om zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten. En hun unieke verhaal, want alle ingrediënten in hun producten groeien op een hoogte van meer dan 3000 meter. In de Himalaya! De zuivere berglucht maakt de ingrediënten zoals wilde rozen en duindoornbesen een stuk krachtiger. Bovendien worden ze geplukt door de lokale bevoking. Bij elke aankoop ondersteun je dus de lokale economie én een deel van de opbrengst gaat naar het ‘Little-Doctors’-programma van de NGO Nepal Trust. Cîme heeft een breed gamma aan producten waaronder de beautifying dry oil. Een droge olie die huid, haar en nagels voedt zonder een glanzende schijn achter te laten. Helemaal overtuigd? Wij geven 3 flesjes weg! Meedoen kan t/m 16 oktober.

Bedankt voor jullie deelnames, deze wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Winnaars Elyse P., Linda V. & Hugo V. ontvangen binnenkort een flesje bij hun thuis. Veel plezier ermee!

nog meer: wooninspiratie