WIN: 5x een pakket huishoudproducten van Starwax

Schoonmaken was nog nooit zo leuk met de huishoudproducten van Starwax The Fabulous. De recepten uit grootmoeders tijd in een leuke retro verpakking zorgen voor instant happiness. Wij mogen 5 pakketjes weggeven! 

Schoonmaken was nog nooit

zo leuk!

Over Starwax The Fabulous

Starwax is een Frans merk dat al decennialang huishoudproducten maakt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. In de reeks met retro jaren ’50 look presenteert Starwax The Fabulous grootmoeders’ wijze raad en handige onderhoudsrecepten.

Spic en span

Vandaag telt het gamma van Starwax The Fabulous meer dan veertig kuis-, ontvettings-, ontkalk-, ontsmettings- en wasproducten. Voor elk wat wils dus. Naast kwalitatieve producten heeft Starwax The Fabulous ook leuke receptjes om zelf te maken!

Starwax The Fabulous huishoudproducten
Starwax The Fabulous huishoudproducten

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n pakketje huishoudproducten t.w.v. € 35 winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 23/10. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan de producten shoppen bij di!, Brico (Plan-It) en de betere doe-het-zelfzaken. Kijk voor meer informatie op hun website.

nog meer: wooninspiratie