Win: 5 x een duoticket voor de vt wonen&design beurs

Elk jaar trapt vtwonen het nieuwe woonseizoen af met de vt wonen&design beurs in Amsterdam, een expo waar je de nieuwste trends ontdekt, stylingadvies krijgt, deelneemt aan lezingen en inspiratie opdoet in de verschillende kijkhuizen. Iets voor jou? Wij geven 5 duotickets weg!

Win

Van 2 tot en met 7 oktober staat de RAI in Amsterdam opnieuw helemaal in het teken van wooninspiratie. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe badkamer? Of wil je jouw interieur een update geven aan de hand van de nieuwste woontrends? Van verbouwen tot inrichten, voor elk fase in jouw woonproces kan je er terecht. Wandel er binnen in de verschillende kijkhuizen van woonbladen als vtwonen, Stijlvol Wonen, WONEN Landelijke Stijl en Ariadne At Home, win stylingadvies in en neem deel aan powerclasses waarin je o.a. leert hoe je je huis het best indeelt en hoe je stijlen en sferen het best visualiseert.

Klinkt als muziek in de oren? Vul dan als de bliksem onderstaand formulier in en wie weet zien we jou dan wel op de vt wonen&design beurs! Deelnemen kan tot en met 27 september (bekijk hier onze spelvoorwaarden). Wie niet gewonnen heeft, kan hier tickets kopen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn G. Geurtsen, J. Zwaans, E. Coenen, S. Mievis en L. Thoeye.

nog meer: wooninspiratie