WIN: 4x unieke handmade oorbellen van LoboGato

Met de feestdagen in het vooruitzicht kunnen we onszelf niet genoeg verwennen. Wat dacht je van een fijn juweeltje? Altijd goed om een eenvoudige outfit af te maken met een opvallend detail. Goed nieuws, want wij geven 4 paar unieke oorbellen van LoboGato weg!

Over LoboGato

LoboGato is een minimalistisch juwelenmerk met een originele twist van de hand van Veerle De Wolf. Elk seizoen vindt ze LoboGato opnieuw uit met een collectie die trouw blijft aan haar stijl: tijdloos, draagbaar en handgemaakt. Inspiratie haalt Veerle in de wereld en de vrouwen om haar heen, waardoor de collecties telkens weer origineel en een tikkeltje edgy zijn, maar altijd subtiel en elegant.

Inspiratie

Veerle De Wolf is de oprichtster van LoboGato én een gepassioneerde jonge vrouw met een liefde voor unieke juwelen. Haar avontuur begon 10 jaar geleden, toen ze een cursus ‘sieraden maken’ volgde. Wist je dat Veerle zelfs een gerenommeerde cursus volgde aan de London Fashion College? Inspirerend! Nu schoolt ze zich nog steeds bij om zichzelf te perfectioneren in de kunst van juwelen maken.

Schrijf je in en win!

Wil jij graag een paar half circle earstuds t.w.v. €29 winnen? We mogen 4 fans gelukkig maken! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 19/12. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Bestel je favoriete juweel via lobogato.com.

nog meer: wooninspiratie