Win: 3x een kleurrijk Bon Bini strandlaken

Vorig jaar mochten we drie handgemaakte hammamdoeken van Bon Bini weggeven. Was je toen niet bij de gelukkige winnaars? Niet getreurd! Het merk is terug met een nieuwe collectie lakens, plaids en kimono’s. Dit keer geeft vtwonen drie strandlakens weg ter waarde van €45. Waag je kans en geniet van een zacht, luxueus exemplaar op je volgende reis naar de zon.

Bon Bini

Het Antwerps merk Bon Bini staat sinds 2016 bekend om haar kwaliteitsvolle hammamdoeken, met de hand vervaardigd in Turkije in ecologisch katoen.

De producten worden verkocht via hun webshop, maar zijn ook terug te vinden in verschillende verkooppunten in België, zoals de Juttu-filialen, Princess Knokke en Marie-Marie Antwerpen.

Een Bon Bini voor elke dag van het jaar

De nieuwste collectie van Bon Bini houdt rekening met elk seizoen. Verwarm je tijdens een frisse dag aan een warme plaid. Sport je zomerklaar met een Bon Bini als yogamaatje. Of vul je reiskoffer met strandlakens en bespaar plaats en gewicht op de vlucht naar je volgende vakantiebestemming.

Win!

Wil je zelf zo’n vrolijk strandlaken van Bon Bini uittesten? Wij mogen er 3 weggeven, genoemd naar zonnige regio’s op het eiland Bonaire.

Optie A: Towel Sabadeco Large (180 x 90 cm) – red
Optie B: Towel Sorobon Large (180 x 90 cm) – pink
Optie C: Towel Nawati Large (180 x 90 cm) – navy

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Hugo V.L. uit Sint-Lenaarts, Nadine B. uit Oostduinkerke en Patrick L. uit Vosselaar zijn de gelukkige winnaars.

nog meer: wooninspiratie