Win: 3x handgemaakte onderzetters van Hannemans

Hanne Hofmans, het gezicht achter Hannemans, heeft een hart voor hout, een passie voor duurzaamheid én een groot ontwerptalent. Resultaat: haar wondermooie collectie van eigengemaakte meubels en woonaccessoires die ze tot leven brengt in haar eigen atelier. We mochten al binnenkijken in haar opgefriste woning in Herenthout, en nu kan jij kans maken om een set van haar prachtige handgemaakte onderzetters te winnen. Van hout, natuurlijk!

Eigenzinnig hout

Eigenzinnig hout voor eigenzinnige mensen, liefst met een hoek af. Dat is Hanne’s motto: het hoeft allemaal niet zo perfect. De meubels uit haar collectie zijn gemaakt van multiplex, wat ze steeds combineert met witte en pastelkleuren, maar ook met marmer. Zo krijgen de meubels niet alleen een Scandinavische, maar ook een bijzonder frisse uitstraling. De collectie bestaat onder meer uit verrassende wandplankjes, bijzettafels en salontafels, maar ook uit meerdere kasten waarin je je lievelingsdecoratie meteen kwijt wil. Van de reststukken hout en marmer maakt ze serveerplankjes en onderzetters die je kopje koffie of glaasje frisdrank er ook weer nét even leuker uit laten zien. Ook voor interieuradvies en eigen meubels op maat kan je bij Hannemans terecht. Van perfect passende wandkasten op zolder tot een uniek badkamermeubel… Het kan allemaal.

Win win win!

Kan je niet wachten om ook een stukje eigenzinnig hout in huis te halen? Vul dan snel het onderstaande formulier in en maak kans om een set houten onderzetters te winnen. De wedstrijd loopt tot en met 25 juli 2018. Hier vind je het wedstrijdreglement.

Deze wedstrijd is afgelopen. I. Masschelein, A. Messelier en A. janssens zijn de gelukkige winnaars.

nog meer: wooninspiratie