WIN: 3x giftbox van The Mocktail Club

Tijd voor terrasjesweer! Want ook thuis kunnen we genieten van de zon met een lekker drankje in de hand. Een non-alcoholisch drankje weliswaar: de non-alcoholische cocktails van The Mocktail Club zijn zo lekker dat het wel héél goed uitkomt dat je er net zoveel van kan drinken als je wil.

vtwonen | winactie the mocktail club

Geen glaasje te veel

De mocktails van The Mocktail Club worden gemaakt van verse vruchten en kruiden en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Wij geven drie giftboxen weg; daarin zitten twee Mocktail flessen van 1l, twee doosjes met aangepaste garnituren én twee heerlijk feestelijke glazen om de drankjes uit te proeven. Santé!

Over The Mocktail Club

The Mocktail Club werd opgericht door twee zusjes, Marie en Kaat. Op haar achttiende, hét moment waarop ze het nachtleven ontdekte, werd Marie intolerant voor alcohol. Na het zoveelste glaasje fruitsap op een receptie besloten de zussen een gezonder en feestelijker alternatief op de markt te brengen voor hen die nuchter door het leven – of de avond – gaan.

vtwonen | winactie the mocktail club

Schrijf je in en win!

Heb je de smaak te pakken? Top, want wij mogen een paar mocktailsets weggeven. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op een alcoholvrij cadeautje! Ons wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie