WIN: 3x geschenkbon van €100,- van Atelier Lychee

Bij het inrichten van een kinderkamer lijkt het soms alsof we maar kunnen kiezen tussen twee dingen: blauw of roze. Maar het kan ook anders: met tekeningen in verschillende stijlen maken de muurstickers van Atelier Lychee je kinderkamer instant Pinterest-proof. En wij mogen drie coupons van €100,- weggeven!

vtwonen 06-2020 | Muursticker van Atelier Lychee

Plakplezier

Voor onze kinderen willen we het beste, en daarom mag het in hun kamer vaak wat kleurrijker zijn dan in de rest van het huis. De stickers van Atelier Lychee zijn een handige manier om je kinderkamer dat ietsje extra te geven, en bovendien groeien ze met jou en met je kinderen mee. Want ben je erop uitgekeken? Dan plak je een ander design.

Over Atelier Lychee

Atelier Lychee werd opgericht door Zeynab Biglari Pour. Samen met een team designers wil ze de schoonheid in het alledaagse ontdekken. De designs van Atelier Lychee zijn steeds simpel, stijlvol en geven karakter aan een dagdagelijkse omgeving. Zeynab houdt het graag bij zachte kleuren, zodat je de tekeningen moeiteloos kunt integreren in elke ruimte, zonder die te overheersen. De stickers zijn beschikbaar in verschillende formaten, en elke twee maanden verschijnt er een nieuwe collectie.

vtwonen 06-2020 | Muursticker van Atelier Lychee
vtwonen 06-2020 | Muursticker van Atelier Lychee

Schrijf je in en win

Ben jij nog op zoek naar iets om je kinderkamer mee op te vrolijken, of naar een mooi cadeau voor een jonge mama? Dan heb je geluk, want wij mogen drie coupons ter waarde van €100,- weggeven, waarmee je je eens goed kan laten gaan op atelier-lychee.com. Al wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen en je inschrijven op onze nieuwsbrief. Het wedstrijdreglement vind je hier.

schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg €10 shoptegoed