WIN: 3x een luxe stationery set van SOMAJ

Start het nieuwe schooljaar in stijl met SOMAJ. Dit Belgische merk heeft een zwak voor papier en ontwerpt de mooiste handgemaakte stationery. Of je het nu zelf nodig hebt, of aan je dochter/beste vriendin/tante wil schenken, … de collectie is zo veelzijdig dat ze bij iedereen past. En psst, wij mogen 3 setjes weggeven!

Plannen maken was

nog nooit zo leuk!

Over SOMAJ

SOMAJ is een Belgisch label dat verfijnde stationery producten combineert met originele accessoires. Martine Jansen, de oprichtster van het merk, is grafisch vormgeefster (en kunstenares) en wordt dagelijks geïnspireerd door kleuren, texturen en composities. Haar gevoel voor detail en design vertaalt ze in een collectie met een eigen, herkenbare stijl.

Stationery

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Of begin jij binnenkort op je nieuwe job? Dan komt zo’n setje stationery goed van pas! Een pennenzak voor je schrijfgerei, een minimalistische notebook met een zachte cover van vilt (om te gebruiken als notitieboek, bullet journal, takenlijst, planner, agenda, schetsboek, dagboek of een reisboek) of een grafische verjaardagskalender. Plannen maken was nog nooit zo leuk!

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n setje luxe stationery t.w.v. € 50 winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 12/09. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan alles shoppen via de webshop www.somaj.be.

Beelden: SOMAJ

nog meer: wooninspiratie