WIN: 3x een design vuurkorf

Glowbus Collection is een 100% Belgisch label dat staat voor functionele kunst van de bovenste plank. Vanuit zijn liefde voor vuur, duurzaamheid en schoonheid creëerde Andreas Ketels een collectie van onder andere vuurkorven die het hele jaar door gezien mag worden. Samen genieten doe je vanaf nu in stijl! En extra leuk: wij mogen een vuurkorf weggeven. Doe snel mee!

Over Glowbus Collection

Glowbus Collection is een Belgisch label opgericht door designer Andreas Ketels. Hij ontwerpt functionele kunst met veel karakter en maakt ze eigenhandig in zijn atelier in Laakdal. Heb je een artistiek idee, maar weet je het niet goed uit te voeren? Of helemaal verliefd op een ontwerp van de hand van Andreas? Ontdek hier meer over de Glowbus Collection.

Growdrop vuurkorf

De Glowbus Collection is een lijn met state-of-the-art vuurkorven, kaarsen en verlichting. Deze collectie heeft een robuuste opbouw met de nodige verfijning. De allernieuwste creatie uit de collectie is de Growdrop. Deze elegante miniatuur brengt de tuin binnen in de woonkamer en vormt zo de ideale connectie tussen tuin, terras en leefruimtes.  

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n Growdrop t.w.v. € 95 winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 05/12. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Beelden: Andreas Ketels

nog meer: wooninspiratie