Win: 2x uniek design uit gerecycleerd materiaal van 10voortwaalf

Niets zo fijn als je interieur inrichten met spullen die een verhaal vertellen. Daarom geven we 2 unieke designsets weg van 10voortwaalf, een samenwerkingsproject tussen lifestyleblog Villa Appelzee en n°12 Meubelmakerij, waarbij houten restmateriaal nieuw leven in geblazen wordt. Heerlijk duurzaam, daar houden we van!

Over 10voortwaalf

Tine van Villa Appelzee: “Gert van n°12 Meubelmakerij maakt meubilair op maat en heeft regelmatig resten van een bepaald materiaal: stukken die te goed zijn om weg te gooien, maar te klein om nog te dienen voor een kast of keukenblad. Met 10voortwaalf geven we die overschotten een tweede leven in de vorm van gebruiksvoorwerpen en interieurobjecten.” De unieke producten zijn te koop via de webshop van Villa Appelzee, maar wij mogen alvast twee fans blij maken met een set van de volgende ontwerpen. Lees snel verder!

Cirk/O

Met deze leuke dienbladen kan je hapjes en drankjes serveren aan je gasten, of je gebruikt ze gewoon als decoratie! De Cirk/O wordt gemaakt uit spaanderplaat, bekleed met melamine. Ja je leest het goed, spaanderplaat! Door de oneffenheden van de houtvezels wordt dit materiaal vooral gebruikt als binnenkant van kasten. 10voortwaalf besloot deze “foutjes” te omarmen en gaf zo de Cirk/O een stoere en verrassende, maar vooral unieke look.

 

Stone

Deze Stone plankjes zijn een magneet voor alle kleurenfans. Gebruik ze als serveerplankjes op een sobere tafel, of verwerk ze in je interieur voor een frisse toets. De restjes berkenmultiplex werden door Tine voorzien van pittige kleuren.

Win win win!

Wil jij uitpakken met een Cirk/O of Stone set van 10voortwaalf op je volgende feestje? Vergeet dan zeker niet onderstaand formulier in te vullen! De wedstrijd loopt t.e.m. 21 februari. Veel succes!

Ja kan kiezen uit:
Optie A: Cirk/O set (20 cm + 35 cm) – met witte rand
Optie B: Stone set – in kleuren nachtblauw en saliegroen

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Frank M. uit Nieuwpoort en Dries S. uit Lebbeke zijn de gelukkige winnaars.

nog meer: wooninspiratie