WIN: 2X DIY-anti-verveel-box van StudioFluo

We hoeven het je niet te vertellen: soms slaat de vervelingsblues wel eens toe. En al helemaal als er bij je thuis ook nog mini’s rondlopen die wat extra aandacht en bezigheden nodig hebben in deze periode. StudioFluo vond daar een leuke oplossing voor: een DIY-anti-verveel-box. Steek je handen creatief uit de mouwen en jaag die verveling voor eens en voor altijd weg – of toch minstens voor een paar uur.

Creatief met groen

Wij houden van bloemen en planten, en zeker nu we zoveel binnen zitten. In het herbarium DIY-pakket zit al wat je nodig hebt voor een leuke kader met gedroogde bloemen en planten, om wat blijvend groen in je interieur te brengen, inclusief een leuke plantpers. Die kan je altijd blijven gebruiken, bijvoorbeeld om covers van notitieboekjes of postkaartjes mee te versieren. Leuk om samen met je kinderen te doen!

Over StudioFluo

StudioFluo werd opgericht door twee collega-stewardessen, Lies en Evy. Zij zijn twee bezige bijen, maar hadden het door hun onregelmatige werkschema moeilijk om daarbuiten een creatieve hobby te vinden. Daarom richtten ze StudioFluo op, een gezellige plek waar allerlei korte maar krachtige workshops georganiseerd worden. Omdat StudioFluo nu even zijn deuren moet sluiten, hebben ze een leuk alternatief bedacht om je toch nog creatief bezig te kunnen houden: hun DIY boxen.

Schrijf je in en win!

Is het beginnen kriebelen om een eigen gedroogde plantencollectie te starten? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief, vul onderstaand formulier en maak kans op een herbarium anti-verveel-box. We mogen er twee weggeven. Ons wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie