WIN: 10x setje herbruikbare watjes

De badkamer is een plaats in huis waar veel afval wordt gecreëerd. Onder andere watjes behoren tot de dagelijkse boosdoeners. De oplossing? Herbruikbare watjes! En pssst, wij geven vandaag nog 10 setjes weg! 

Over Bio’ty lab

Bio’ty lab is een Belgische webshop voor 100% natuurlijke en biologische verzorging. Je kan zelfs persoonlijk advies vragen via de website of op afspraak langsgaan in de showroom in Sint-Martens-Latem. Het milieu en jouw huid zullen je dankbaar zijn!

Herbruikbare watjes

Heb jij al eens geteld hoeveel watjes je per maand in de vuilnisbak kiepert? Wij kiezen voor een ecologisch alternatief! Deze herbruikbare watjes van Bio’ty lab zijn superzacht en gemaakt van 100% katoenen stof. Na gebruik stop je ze gewoon in de wasmachine en klaar!

De natuur

en jouw huid

zullen je

dankbaar zijn!

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n setje herbruikbare watjes winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Het wedstrijdreglement vind je hier. Let op! Deelnemen kan enkel vandaag: donderdag 26 december, tot middernacht. De 10 winnaars ontvangen morgen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan de watjes zelf shoppen via de webshop.

Beelden: Bio’ty lab

nog meer: wooninspiratie